NLP.se © 2011 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Conversations

av Richard Bandler och Owen Fitzpatrick

 

 

Betyg: 4 av 5

Kan köpas från Bokus och Adlibris (ca 120 SEK inkl frakt)

 

Översatt från bokens baksida

"Två av de mest storslagna hjärnorna inom självhjälpsområdet avslöjar nycklarna till att tänka och leva på ett helt annorlunda sätt."

 

Conversations with Richard Bandler återger Owen Fitzpatricks resa för att upptäcka den personliga frihetens sanna natur och vad som är möjligt för en människa. Genom sina konversationer med sin mentor Richard Bandler och genom att använda sina egna professionella och personliga äventyr över världen tar han med dig på denna tankeprovocerande uppräcktsresa.

 

Idag har många blivit fångade i rädsla, oro, ensamhet, depression, krossade hjärtan, utstötta och perfektionism. 35 års erfarenhet av att hjälpa människor att transformera sina liv och bli av med sina problem har gett Richard Bandler svaren. Conversations with Richard bandler är fullspäckad med övningar designade för att hjälpa dig att förändras, göra dig lyckligare, mer avslappnad, trygg och framgångsrik. Du kommer också att få farcinerande insikter om kärlek och andlighet, såväl som Richard Banlders filosofi om livet och den mänskliga upplevelsen.

 

Boken är en kopia av "Conversations" (utgiven 2005) så den som förväntade sig något nytt blir besviken. Nytt omslag och nytt format - i övrigt en kopia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »