NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Get The Life You Want

av Richard Bandler

 

 

 

Betyg: 5 av 5

Kan köpas från Bokus och Adlibris (ca 185 SEK inkl frakt)

 

Översatt från bokens baksida

Get The Life You Want handlar bland annat om hur du kan bryta dåliga vanor och komma över de vanligaste fobierna som flygrädsla, höjdrädsla och rädsla för att tala inför folk.

 

När terapeuter och vanliga människor har problem som de inte kan ordna ringer de Richard Bandler eftersom han levererar - ofta med häpnandsväckande resultat. Bandler är erkänd som en av de stora genierna inom personlig utveckling och en av skaparna av Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP). Richard Bandler har hjälpt tusentals människor världen över att bli av med "obotliga" fobier, rädslor, oro, beroende, negativa vanor och trauman - ofta på ett enda tillfälle.

 

I Get The Life You Want möter du Richard Bandler när han är som bäst. Han delar med sig av sina insikter, karaktäristiska fyndighet och mer är trettiofem NLP-tekniker som kan skapa snabb och varaktig förändring i olika delar av ditt liv - från att göra sig fri från dåliga relationer, förbättra din känslomässiga hälsa, njuta av mer framgång i sociala- och yrkesmässiga sammanhang, förbättra din fyskiska hälsa genom att bryta dåliga vanor som rökning, överätning och brist på viljestyrka för att följa ditt träningsprogram.

 

Medan traditionella terapeuter fokuserar på dina problems "varför" så fokuserar NLP på en snabb lösning på problemet. Genom att använda NLP-teknikerna så kan du bokstavligen förändra din hjärnas kemi utan dyra läkemedel eller ändlösa terapisessioner. Framför allt kommer du att lära dig att använda din egen hjärna och äntligen få det liv du vill ha - och förtjänar.   

 

"Läs den här boken - den kommer att förändra ditt liv".

Paul McKenna Ph.D.

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »