NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Persuasion Engineering

av Richard Bandler och John LaValle

 

 

 

Betyg: 5 av 5

Kan köpas från Bokus och Adlibris för ca 470 kr inkl frakt

 

Översatt från bokens baksida

Persuation Engineering är en bok om försäljning, affärer, kommunikation och beteende.

 

Under många år har den enskilt viktigaste yrkesgruppen ignorerats av våra utbildningsinstitut: säljarna. Richard Bandler kombinerar sina senaste upptäckter om människans potential med de framgångsmönster som han undervisat under åratal som NLP. Tillsammans med John LaValle applikationer i affärsvärlden erbjuder Persuation Engineering nya insikter till försäljningsprocessen. John´s framgång i affärsvärlden har en gedigen grund i hans unika förmåga att presentera komplexa frågor på ett enkelt sätt. Richards genialitet och djupa förståelse om hur hjärnan fungerar och hur vi använder vår kommunikation för att generera beteenden talar för sig själva.

 

Efter studier av några av de mest framstående affärsmänniskorna och efter användning av dessa upptäckter har Persuation Engineering skrivits för att även novisen ska kunna förstå materialet. Boken täcker hala säljprocessen från början till slut. Genom att använda faktorer för kommunikation i vardagen som är närarande i varje tänkbar situatuion så kan du på stående fot skapa en skräddarsydd säljapproach. Det finns mängder av idéer om försäljning men inga presenterar de enkla, grundläggande och kraftfulla tekniker som du kan lära dig av denna bok.

 

För den som är erfaren inom NLP-området erbjuder boken ett sätt att koppla samman representationssystem, metaprogram och metamodellen både verbalt och ickeveralt för att skapa framgång. För nybörjaren på NLP-området erbjuder boken möjlighet att lära sig hur man kan använda den kommunikation som finns rakt framför näsan på oss hela tiden. Ta informationen i denna bok och använd den, det kommer att öka dina inkomster dramatiskt. Den är enkel, lättförståelig och utan konkurrens inom försäljningsområdet.

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »