NLP.se © 2011 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Make Tour Life Great

av Richard Bandler

 

 

Betyg: 3,5 av 5

Kan köpas från Bokus och Adlibris (ca 130 SEK inkl frakt)

 

Översatt från bokens baksida

"Du föddes för att vara storslagen, för att lyckas - vara kraftfull, trygg och lycklig. Om du inte känner dig så just nu så är det dags att komma tillbaka på spåret.

 

Richard Bandler, världskänd medskapare av NLP och manen som utbildade Paul McKenna, tror att du kan bli vad du vill. Hans banbrytande tekniker verkar på sekunder men har givit miljoner människor större lycka under en livstid.

 

Den här stärkande boken innehåller de mesta potenta och enkla övningar som Bandler har utvecklat under de senaste 35 åren. De kommer ge dig möjligheten att bemästra varje del av ditt liv, från att övervinna rädslor, fobier och dåliga vanor till att bli framgångsrik och lycklig på jobbet och i dina relationer."

 

Boken är en kopia av "Richard Bandlers guide to tranceformations - how to harness the power of hypnosis to ignite effortless and lasting change" (utgiven 2008) så den som förväntade sig något nytt blir besviken. Nytt omslag, ny titel och en medföljande CD - i övrigt en kopia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »