NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Richard Bandler´s Guide To Trance-Formation

av Richard Bandler

 

 

 

Betyg: 4 av 5

Kan köpas från Bokus och Adlibris (ca 160 SEK inkl frakt)

 

Översatt från bokens baksida

"Den här boken är för alla som är intresserade i att göra sina liv avsevärt bättre. Det är en guldgruva av insikter och tekniker från en av de största genier inom personlig utveckling. Den kommer att förända ditt liv."

 

För mer än 30 år sedan gav sig Richard Bandler ut på sökandet efter vad det var som gjorde att vissa terapeuter åstadkom häpnandsväckande resultat med sina klienter medan andra argumenterade om sina teorier medan deras patienter förgäves väntade på hjälp. Erkänd som en av världens bästa hypnotisörer och en av de brilliantaste hjärnorna inom personlig utveckling, Richard Bandler är en av skaparna bakom Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) som är en av de mest effektiva ansatserna för självutveckling.

 

I Richard Bandler´s Guide To Trance-Formations återvänder han till hypnosen och transtillstånd för att skapa snabb och varaktig förändring. Enligt Bandler är "trans" en grundläggande del av den mänskliga upplevelsen. Människor är inte bara i eller utanför tanstillstånd utan rör sig ständigt mellan olika transtillstånd. Vi har alla våra arbets-transer, förhållande-tanser och föräldra-transer. En del av dessa är användbara och passande - andra är inte det. Med sin vanliga underfundighet och kontroversiella syn på terapeutiskt arbete visar Bandler hur vem som helst kan förändra sina problembeteenden med beständigt och livsförändrande resultat. Intressanta fallstudier, dialoger med klienter, och övningar gör det här till engagerande läsning för vem som helst, oavsett om NLP är nytt för dem, om de vill fördjupa sin NLP-kunskap eller helt enkelt göra en positiv skillnad i sina liv.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »