NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Din Gränslösa Styrka

av Anthony Robbins

 

 

 

Betyg: 5 av 5

Kan köpas via t.ex. Adlibris eller Bokus (ca 160 SEK inkl frakt)

 

Din Gränslösa Styrka är en motivationsbok för vårt psyke. Den handlar om vår outnyttjade inre kraft, om hur vi kan omvandla våra rädslor till styrkor. Med hjälp av denna kraft kan vi nå så mycket längre, både på det personliga och yrkesmässiga planet.

 

Anthony Robbins företräder en ny omdiskuterad metod med syftet att förbättra våra personliga prestationer. Den heter Neuro-Lingvistisk Programmering och handlar om förändring av våra tankar och vårt beteende. Författaren pekar på vad vi vill uppnå, varför vi inte har lyckats med det hittils och hur vi ska göra för att nå målet. Och han arbetar med psyke och fysik parallellt. En intressant och spännande bok om hur vi kan hitta våra gränser och utvecklas maximalt inom dem.

 

"Ett nytt och unikt angreppsätt... förmågan att förändra dina tankar och ditt beteende - den här boken är obligatorisk läsning för alla som vill utveckla sin fulla potential."

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »