NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Väck jätten inom dig

av Anthony Robbins

 

 

 

Betyg: 5 av 5

Slut i bokhandlarna men går att köpa via Gothia Akademi (ca 250 kr + frakt). Boken kan också köpas som engelsk pocket "Awaken the gigant within" via t.ex. Adlibris eller Bokus (ca 150 SEK + frakt). 

 

"Väck jätten inom dig är" en utmärkt bok som innehåller många NLP-metoder och förhållningssätt förklarade och exemplifierat på ett lättillgängligt sätt. Från bokens baksida:

 

Anthony Robbins, ledande inom vetenskapen om toppprestationer, avslöjar sina mest framgångsrika strategier och tekniker för att bemästra dina känslor, din kropp, dina relationer, din ekonomi och ditt liv. Anthony Robbins är en erkänd expert inom förändringspsykologi, och han ger dig här ett program som steg för steg lär dig de grundläggande metoderna för personlig fulländning som kommer att hjälpa dig att finna ditt verkliga mål, att ta kontroll över ditt liv och tämja de krafter som formar ditt öde.

 

"Ännu ett djupgående och kraftfullt verktyg i Robbins arsenal för självinsikt. Den har varit en enorm källa till styrka och självmedvetande för mig, såväl personligen som ykesmässigt."

Peter Gruber, tidigare styrelseordförande och VD för Sony Pictures

 

"Anthony Robbins är den ultmata coachen för de speciella män och kvinnor som aldrig kommer att nöja sig med mindre än det de kan bli."

Pat Riley, utsedd till årets coach i NBA

 

"Måste läsas av var och en som verkligen vill höja sin livskvalitet"

Dr Barbara de Angelis, författare till de bästsäljande böckerna "How to make love all the time" och "Hemligheter om män varje kvinna bör veta."

 

"Tony Robbins är en av de stora påverkarna på vår generation."

Steven R Covey, författare till bästsäljaren "Att leva och verka till 100%"

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »