NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP»

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Magic of NLP Demystified

av Byron Lewis och Frank Pucelik

 

 

Betyg: 3 av 5

Kan köpas från Bokus och Adlibris för ca 130 kr inkl frakt

 

Om boken

En tunn och lättläst bok som behandlar olika kommunikationsstilar, våra sinnen, åtkomstsignaler, satirkategorier och metamodellen. På det hela en helt ok bok som är intressant bland annat för den presenterar en metamodell som skiljer sig en del från standardvarianten av metamodellen. Det kan också vara intressant att läsa något av Frank Pucelik eftersom han var den person som tillsammans med Richard Bandler modellerade Fritz Pearls.

 

Översatt från bokens baksida

Det här är verkligen en demystifisering av det magiska med NLP. Boken är skriven på ett underhållande och informellt sätt och introducerar läsaren till ett anmärkningsvärt nytt angrepssätt till studien av mänsklig kommunikation och terapeutisk förändring. Ledare, försäljare, konsulter, terapeuter, föräldrar och lärare - alla som är inblandade eller intresserade av påverkande kommunikation och personlig förändring kommer att ha nytta av att läsa denna ovanliga bok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »