NLP.se © 2008 • Användarvilkor

 

 

Neuro-Lingvistisk Programmering

 

NLP.se

Nyheter

 

 

• Nyheter på NLP.se »

Information om nyheter och uppdateringar på NLP.se

 

• Forskning om NLP »

Nyheter om vad som händer på forskningsfronten inom NLP-området.

 

• Läsa och lära nytt »

Information om nya böcker, aktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar.

 

 

 

Läsa och lära nytt

 

 

2011-06-09 Ny bok: "Verktyg för livet" av Anthony Robbins

 

Många anser att det här är den bästa och mest lättillgängliga boken som Anthony Robbins skrivit. Det är en lätt och enkel guide som ger dig verktyg för att ta kontollen över ditt professionella och privata liv. Se boken här. 

 

 

 

 

2009-01-28 Ny bok: "Neurolingistic psychotherapy" av Lisa Wake

 

Lisa Wake är i grunden sjuksköterska och arbetade som senior manager inom den brittiska sjukvården innan hon 1997 startade eget. Lisa Wake är certifierad NLP-tränare (INLPTA) och legitimerad psykoterapeut. Idag arbetar hon både inom privat och offentlig sektor som konsult, utbildare, förändringsledare, coach och terapeut.

 

Neurolinguistic psychotherapy är en välskriven bok baserad på grundlig efterforskning och välfylld med referenser. Den beskriver NLP och den ständigt framåtskridande modellen för NLP-therapi (NLPt). Frank Burke (NLP-användare, psykolog och doktor i psykologi) rekommenderar boken varmt för kliniker, forskare, NLP-användare och alla andra som är intresserade av den vetenskapliga och teoretiska utvecklingen av NLP. Denna bok passar utmärkt för den som är intresserad av NLP-teori och NLP applicerat i psykoterapi.

 

 

 

 

2008-10-22 Ny bok: "Richard Bandler's guide to tranceformations"

 

Richard Bandler ger ut en ny bok inriktad på hypnos men som är läsvärd även för den som är mer generellt intresserad av NLP. Bland annat innehåller boken beskrivningar av klassiska NLP-verktyg som "svischen", "förändring av personliga erfarenheter", "Metamodellen", "Miltonmodellen", "visuell mosning" och "ankare". läs mer »

 

 

 

 

2008-09-01 Ny Bok: "Get the life you want"

 

Richard Bandler ger ut boken "Get the life you want - the secrets to quick and lasting life change with Neuro-Lingusitic Programming." Boken innehåller knappast några hemligheter för den som är NLP-utbildad men är en intressant sammanställning av många av de verktyg som räknas in i NLP-området. Boken blir därmed ett friskt tillskott till det snabbt växande utbudet av NLP-litteratur. läs mer »

 

 

 

 

 

 

 

Vad är NLP?

NLP är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. 

 

Berätta mer »